Večerní kurzy vaření a sobotní přednášky v lednu, únoru a březnu 2019

13.01.2019 14:41

Sobotní přednášky s praktickou částí

26.1.2019 - Zpracování obilnin pro každodenní použití a i pro speciální výživu, prevenci, nutriční a energetické hodnoty, benefity obilnin

23.2.2019 - Zpracování zeleniny pro každodenní použití a i pro speciální výživu, prevenci, nutriční a energetické hodnoty, benefity obilnin

30.3.2019 - Zpracování luštěnin pro každodenní použití a i pro speciální výživu, prevenci, nutriční a energetické hodnoty, benefity luštěnin

 

Doba trvání přednášky : 10:00 -13:00 hod.

Místo konání : GrandeVita, Křižíkova 49/212, Praha 8 Karlín, 186 00

Cena přednášky : 600,-Kč

Přednáška obsahuje 2 hod teorie a 1 hod praxe,  zahrnuje dopolední občerstvení a oběd, který si uvaříme v praktické části.

 

Večerní kurz vaření

Čtvrtek 14.2.2019 - Vaření a pečení tří chodového menu

Úterý 12.3.2019 - Vaření a pečení tří chodového menu

 

Doba trvání kurzu : 17:30 - 19:30 hod

Místo konání : GrandeVita, Křižíkova 49/212, Praha 8 Karlín, 186 00

Cena přednášky : 450,-Kč

Přednáška obsahuje 2 hod praxe a zahrnuje polévku, hlavní chod a moučník.

Zpět