Přednášky a Večeře v GrandeVitě v měsíci září 2013
14.09.2013 13:29
Přeji Vám krásný den,
dovolte mi, pozvat Vás, na další cyklus přednášek a večeří,konaných v
GrandeVitě v měsíci září 2013.
Sobotní přednášky zahrnují snídaní a oběd a studijní materiály a probíhají od 10:00 - 13:00 hod.
Cena jednotlivé sobotní přednášky je 600,-Kč.( Kromě přednášky Feng Shuej,
která je čtyřhodinová za 800,- Kč).
dovolte mi, pozvat Vás, na další cyklus přednášek a večeří,konaných v
GrandeVitě v měsíci září 2013.
Sobotní přednášky zahrnují snídaní a oběd a studijní materiály a probíhají od 10:00 - 13:00 hod.
Cena jednotlivé sobotní přednášky je 600,-Kč.( Kromě přednášky Feng Shuej,
která je čtyřhodinová za 800,- Kč).
Trilogie Slunce v kuchyni, Kouzlo zeleniny a Popelkou v kuchyni, patří k základům výživy člověka a při absolovování všech tří přednášek je zvýhodněná cena 1500,- kč.
Novinkou jsou přednášky během týdne ve večerních hodinách od 18:00 -
20:00 hod, nazvané Večeře v GrandeVitě a jsou zaměřeny na praktickou
část - vaření dle menu.
Cena přednášky je 400,- Kč, zahrnuje večeři.
Přihlášky je možné zaslat e-mailem, telefonicky nebo osobně v GrandeVitě.
Sobotní přednášky :
Sobota 21.9.2013 -10:00 - 13:00 hod Sladké moučníky bez cukru, mléka, vajec, bílé mouky a másla
(Období babího léta - péče a podpora žaludku, slinivky a sleziny)
Přednáška zahrnuje informace a návod jak péct a připravovat moučníky a dezerty pouze z celozrnné mouky a rostlinných ingrediencí, čím sladit, když nepoužíváme bílý, tmavý cukr a fruktózu, jak připravovat lehce stravitelné a prospěšné moučníky s výživovou hodnotou. Přednáška obsahuje i praktickou část, ve které si upečeme moučník .
Přednáška obsahuje informace přispívající k prevenci před třetím nejčastěji se vyskytujícím onemocněním - diabetem, proto přednášku vřele doporučuji!
Cena 600,- Kč
Sobota 28.9.2013 10:00 - 13:00 hod Strava podzimu - péče o plíce a tlusté střevo
Přednáška zahrnuje informace a návod jak prostřednictvím stravy udržovat ve velmi dobré kondici plíce a tlusté střevo, které v podzimním období nejvíce pracují.Dále si povíme o čistících a harmonizačních procedurách pro zmíněné orgány a o potravinách, které jsou škodlivé a mohou vést k nádorovým onemocněním tlustého střeva , ve kterém je Česká republika na prvním místě ve světě. V praktické části si uvaříme jídlo, které těmto orgánům nejvíce prospívají a je také bezpečnou prevencí.
Přednášku taktéž doporučuji!
Cena 600,-Kč
Večeře v GrandeVitě: Čtvrtek 19. 9. 2013 - 18:00 - 20:00 hod
Menu : Polévka zelňačka s goji
Rýžové závitky se zeleninou a salátem
Ovesné sušenky s brusinkami a slunečnicí
Cena 400,- Kč
Večeře v GrandeVitě: Středa 25. 9. 2013 - 18:00 - 20:00 hod
Menu : Polévka kapustová s mrkví
Jahelná kaše se zeleninou a tofu v hrašce
Celozrnný špaldový závin jablečný
Cena 400,- Kč
Podmínky účasti na přednáškách GrandeVity
Pro absolvování kurzu je nutná rezervace. Rezervaci je možné učinit po
uhrazení 50% ceny z
kurzovného (200,- Kč, 300,- Kč, 400,-Kč podle přednášky) nebo
zaplacením celého kurzovného. Po zaplacení zálohy lze doplatit
kurzovné v den konání kurzu.
Platbu za kurz lze uskutečnit bankovním převodem na č.ú. 2600115564 /
2010, variabilní symbol
uveďte datum přednášky a do poznámky uveďte Vaše jméno, nebo osobně v
GrandeVitě na pokladně.
Storno kurzu je nejpozději 3 dny před konáním kurzu, vratný je
rezervační poplatek, nebo 50% z ceny
kurzu. Při stornu kratším než 3 dny je rezervační poplatek i kurzovné
nevratné, lze vyslat náhradníka.
Děkujeme za Vaši přízeň a těšíme se na Vaši účast.
Všechno nejlepší přeje a zdraví,
Vít Gregor
GrandeVita
Křižíkova 49/212, 186 00 Praha 8 -Karlín
Telefon: + 420 223 006 497
Mobilní tel: + 420 777 23 25
E- mail : vitagregor@gmail.com
www.grandevita.cz
Otevřeno : 9:00 - 18:00 hod
———
Zpět