Kalendář přednášek a večeří 2016
03.01.2016 20:42Dobrý den,
dovolte mi, pozvat Vás, na další cyklus přednášek a večeří konaných v
GrandeVitě v roce 2016.
Kalendář sobotních přednášek 2016
01) 23.01.2016 – Strava zimy, péče o ledviny a močový měchýř
02) 05.03.2016 – Celozrnné moučníky bez cukru, vajec a mléka
03) 19.03.2016 - Strava jara, péče o játra a žlučník
04) 09.04.2016 - Slunce v kuchyni – vaříme obilniny (základy výživy člověka)
05) 16.04.2016 - Kouzlo zeleniny – výživný odpočinek (základy výživy člověka)
06) 23.04.2016 – Popelkou v kuchyni – prospěšnost luštěniny (základy výživy člověka)
07) 14.05.2016 - Strava léta, péče o srdce a tenké střevo
08) 21.05.2016 – Bezlepkové výživa, vaříme a pečeme bez lepku
09) 03.09.2016 – Strava babího léta, péče o žaludek, slinivku a slezinu
10) 24.09.2016 – Strava podzimu, péče o plíce a tlusté střevo
11) 15.10.2016 – Řád energií potravin, rovnováha nejen na talíři
12) 12.11.2016 – Vánoční cukroví
Kalendář večeří 2016
01) Středa 27.01.2016 – Květáková polévka, pohankový karbanátek s dýňovým pyré, salát, jahelná koule
02) Středa 24.02.2016 – Fazolová polévka, pohankový placka se zeleninou, jablečný závin
03) Středa 09.03.2016 - Kapustová polévka, rýžové závitky na salátu, čokoládové amasaké
04) Čtvrtek 28.04.2016 - Čočková polévka, houbový jahelník se zeleninou, celozrnný špaldový řez
05) Úterý 24.05.2016 - Zeleninový vývar, jahelná kaše se seitanovým řízkem/Robi, ovocný celozrnný perník
06) Čtvrtek 23.06.2016 – Brokolicová polévka, obilné čevabčiči se zeleninou, makové koláčky
07) Úterý 19.07.2016 - Polévka z červené řepy, restovaná cizrna na salátu, jasmínová rýže, ovocný salát
08) Úterý 16.08.2016 – Studená okurková polévka, pečená zelenina s tofu nebo tempehem, agarový moučník
09) Čtvrtek 15.09.2016 – Dýňová polévka s bylinkami, seitan na houbách, celozrnná rýže, kakaový řez
10) Středa 05.10.2016 – Polévka z kořenové zeleniny, ovesné noky se zeleninou a čočkovou omáčkou,jahelník
11) Úterý 15.11.2016 – Hrachová polévka, plněné jahelné knedlíky, dýňové pyré, ovesné sušenky
12) Čtvrtek 01.12.2016 – Vánoční zelňačka, dýňový salát se seitanovým řízkem/Robi, nepečené kuličky
Zvýhodněná kolekce přednášek:
Trilogie Slunce v kuchyni, Kouzlo zeleniny a Popelkou v kuchyni, patří k základům výživy člověka a při absolovování všech tří přednášek je zvýhodněná cena 1500,- kč.
Pentagram přednášek stravy podle ročního období (jaro, léto, babí léto, podzim, zima) se zaměřením na jednotlivé orgány je taktéž zvýhodněn při absolovování všech 5 přednášek cenou 2000,-Kč.
Sobotní přednášky zahrnují snídaní, lehký oběd a studijní materiály, probíhají od 10:00 - 13:00 hod s dvouhodinovou teoretickou a hodinovou praktickou částí.
Cena jednotlivé sobotní přednášky je 600,-Kč.
Večeře probíhají během týdne ve večerních hodinách od 18:00 -
20:00 hod a jsou zaměřeny na praktickou
část - vaření dle menu.
Cena přednášky je 400,- Kč, zahrnuje večeři.
Pro absolvování kurzu je nutná rezervace. Rezervaci je možné učinit po
uhrazení 50% ceny z
kurzovného (200,- Kč, 300,- Kč, podle přednášky) nebo
zaplacením celého kurzovného. Po zaplacení zálohy lze doplatit kurzovné v den konání kurzu.
Platbu za kurz lze uskutečnit bankovním převodem na č.ú. 2600115564 /
2010, variabilní symbol uveďte datum přednášky a do poznámky uveďte Vaše jméno, nebo osobně v GrandeVitě na pokladně.
Při stornu přednášky nebo večeře kratším než 7 dnů je rezervační poplatek i kurzovné nevratné, lze vyslat náhradníka.
Přihlášky je možné zaslat e-mailem, telefonicky nebo osobně v GrandeVitě.
Děkujeme za Vaši přízeň a těšíme se na Vaši účast.
Všechno nejlepší přeje a zdraví,
Vít Gregor
———
Zpět