Přednášky a Večeře v GrandeVitě v měsíci září 2013

14.09.2013 13:29
Přeji Vám krásný den,

dovolte mi, pozvat Vás, na další cyklus přednášek  a večeří,konaných v
GrandeVitě v měsíci září 2013.
Sobotní přednášky zahrnují snídaní a oběd a studijní materiály a probíhají od 10:00 - 13:00 hod.
Cena jednotlivé sobotní přednášky je 600,-Kč.( Kromě přednášky Feng Shuej,
která je čtyřhodinová za 800,- Kč).
Trilogie Slunce v kuchyni, Kouzlo zeleniny a Popelkou v kuchyni, patří k základům výživy člověka a při absolovování všech tří přednášek je zvýhodně cena 1500,- kč.

Novinkou jsou přednášky během týdne ve večerních hodinách od 18:00 -
20:00 hod,  nazvané Večeře v GrandeVitě a jsou zaměřeny na praktickou
část - vaření dle menu.
Cena přednášky je 400,- Kč, zahrnuje večeři.

Přihlášky je možné zaslat e-mailem, telefonicky nebo osobně v GrandeVitě.
 
Sobotní přednášky :

Sobota 21.9.2013  -10:00 - 13:00 hod    Sladké moučníky bez cukru, mléka, vajec, bílé mouky a másla
 
(Období babího léta - péče a podpora  žaludku, slinivky a sleziny)

Přednáška zahrnuje informace a návod jak péct a připravovat moučníky a dezerty pouze z celozrnné mouky a rostlinných ingrediencí, čím sladit, když nepoužíváme bílý, tmavý cukr a fruktózu, jak připravovat lehce stravitelné a prospěšné moučníky s výživovou hodnotou.  Přednáška obsahuje i praktickou část, ve které si upečeme moučník .
Přednáška obsahuje informace přispívající k prevenci před třetím nejčastěji se vyskytujícím onemocněním - diabetem, proto přednášku vřele doporučuji!
 
Cena 600,- Kč



Sobota 28.9.2013  10:00 - 13:00 hod      Strava podzimu - péče o plíce a tlusté střevo
 
 
Přednáška zahrnuje informace a návod jak prostřednictvím stravy udržovat ve velmi dobré kondici plíce a tlusté střevo, které v podzimním období nejvíce pracují.Dále si povíme o  čistících a harmonizačních procedurách pro zmíněné orgány a o potravinách, které jsou škodlivé a mohou vést k nádorovým onemocněním tlustého střeva , ve kterém je Česká republika na prvním místě ve světě. V praktické části si uvaříme jídlo, které těmto orgánům nejvíce prospívají a je také bezpečnou prevencí.
Přednášku taktéž doporučuji!
 
Cena 600,-Kč

 
Večeře v GrandeVitě:  Čtvrtek  19. 9. 2013  - 18:00 - 20:00 hod
 
 
Menu : Polévka zelňačka s goji
             Rýžové závitky se zeleninou a salátem
             Ovesné sušenky s brusinkami a slunečnicí
 
Cena 400,- Kč

Večeře v GrandeVitě:  Středa  25. 9. 2013  - 18:00 - 20:00 hod

 
Menu :  Polévka kapustová s mrkví
             Jahelná kaše se zeleninou a tofu v hrašce
             Celozrnný špaldový závin jablečný
 
Cena 400,- Kč

Podmínky účasti na přednáškách GrandeVity

Pro absolvování kurzu je nutná rezervace. Rezervaci je možné učinit po
uhrazení 50% ceny z
kurzovného (200,- Kč, 300,- Kč, 400,-Kč podle přednášky) nebo
zaplacením celého kurzovného. Po zaplacení zálohy lze doplatit
kurzovné v den konání kurzu.
Platbu za kurz lze uskutečnit bankovním převodem na č.ú. 2600115564 /
2010, variabilní symbol
uveďte datum přednášky a do poznámky uveďte Vaše jméno, nebo osobně v
GrandeVitě na pokladně.
Storno kurzu je nejpozději 3 dny před konáním kurzu, vratný je
rezervační poplatek, nebo 50% z ceny
kurzu. Při stornu kratším než 3 dny je rezervační poplatek i kurzovné
nevratné, lze vyslat náhradníka.

Děkujeme za Vaši přízeň a těšíme se na Vaši účast.
Všechno nejlepší přeje a zdraví,

Vít Gregor


GrandeVita

Křižíkova 49/212, 186 00 Praha 8 -Karlín

Telefon:      + 420  223 006 497

Mobilní tel: + 420 777 23 25


E- mail :  vitagregor@gmail.com

www.grandevita.cz

Otevřeno  :  9:00 - 18:00 hod

 

Zpět