Kalendář přednášek a večeří 2016

03.01.2016 20:42

Dobrý den,

dovolte mi, pozvat Vás, na další cyklus přednášek a večeří konaných v
GrandeVitě
v roce 2016.

 

Kalendář sobotních přednášek 2016

 

01)  23.01.2016 – Strava zimy, péče o ledviny a močový měchýř

02)  05.03.2016 – Celozrnné moučníky bez cukru, vajec a mléka

03)  19.03.2016 -  Strava jara, péče o játra a žlučník

04)  09.04.2016 -  Slunce v kuchyni – vaříme obilniny (základy výživy člověka)

05)  16.04.2016 -  Kouzlo zeleniny – výživný odpočinek (základy výživy člověka)

06)  23.04.2016 – Popelkou v kuchyni – prospěšnost luštěniny (základy výživy člověka)

07)  14.05.2016 -  Strava léta, péče o srdce a tenké střevo

08)  21.05.2016Bezlepkové výživa, vaříme a pečeme bez lepku

09)  03.09.2016 – Strava babího léta, péče o žaludek, slinivku a slezinu

10)  24.09.2016 – Strava podzimu, péče o plíce a tlusté střevo

11)  15.10.2016Řád energií potravin, rovnováha nejen na talíři

12)  12.11.2016 – Vánoční cukroví

 

Kalendář večeří 2016

 

01) Středa    27.01.2016 –  Květáková polévka, pohankový karbanátek s dýňovým pyré, salát, jahelná koule

02) Středa    24.02.2016 –  Fazolová polévka, pohankový placka se zeleninou, jablečný závin

03) Středa    09.03.2016 -   Kapustová polévka, rýžové závitky na salátu, čokoládové amasaké

04) Čtvrtek  28.04.2016 -  Čočková polévka, houbový jahelník se zeleninou, celozrnný špaldový řez

05) Úterý     24.05.2016 -   Zeleninový vývar, jahelná kaše se seitanovým řízkem/Robi, ovocný celozrnný perník

06) Čtvrtek  23.06.2016 – Brokolicová polévka, obilné čevabčiči se zeleninou, makové koláčky

07) Úterý     19.07.2016 -   Polévka z červené řepy, restovaná cizrna na salátu, jasmínová rýže, ovocný salát

08) Úterý     16.08.2016 –  Studená okurková polévka, pečená zelenina s tofu nebo tempehem, agarový moučník

09) Čtvrtek  15.09.2016 – Dýňová polévka s bylinkami, seitan na houbách, celozrnná rýže, kakaový řez

10) Středa    05.10.2016 – Polévka z kořenové zeleniny, ovesné noky se zeleninou a čočkovou omáčkou,jahelník

11) Úterý     15.11.2016 –  Hrachová polévka, plněné jahelné knedlíky, dýňové pyré, ovesné sušenky

12) Čtvrtek  01.12.2016 – Vánoční zelňačka, dýňový salát se seitanovým řízkem/Robi, nepečené kuličky

 

Zvýhodněná kolekce přednášek:

Trilogie Slunce v kuchyni, Kouzlo zeleniny a Popelkou v kuchyni, patří k základům výživy člověka a při absolovování všech tří přednášek je zvýhodněná cena 1500,- kč.

Pentagram přednášek stravy podle ročního období (jaro, léto, babí léto, podzim, zima) se zaměřením na jednotlivé orgány je taktéž zvýhodněn při absolovování všech 5 přednášek cenou 2000,-Kč.


Sobotní přednášky zahrnují snídaní, lehký oběd a studijní materiály, probíhají od 10:00 - 13:00 hod s dvouhodinovou teoretickou a hodinovou praktickou částí.
Cena jednotlivé sobotní přednášky je 600,-Kč.

 

Večeře probíhají během týdne ve večerních hodinách od 18:00 -
20:00 hod a jsou zaměřeny na praktickou
část - vaření dle menu.
Cena přednášky je 400,- Kč, zahrnuje večeři.


Pro absolvování kurzu je nutná rezervace. Rezervaci je možné učinit po
uhrazení 50% ceny z
kurzovného (200,- Kč, 300,- Kč, podle přednášky) nebo
zaplacením celého kurzovného. Po zaplacení zálohy lze doplatit kurzovné v den konání kurzu.
Platbu za kurz lze uskutečnit bankovním převodem na č.ú. 2600115564 /
2010, variabilní symbol uveďte datum přednášky a do poznámky uveďte Vaše jméno, nebo osobně v GrandeVitě na pokladně.
Při stornu přednášky nebo večeře kratším než 7 dnů je rezervační poplatek i kurzovné nevratné, lze vyslat náhradníka.

 

Přihlášky je možné zaslat e-mailem, telefonicky nebo osobně v GrandeVitě.

Děkujeme za Vaši přízeň a těšíme se na Vaši účast.
Všechno nejlepší přeje a zdraví,

 

Vít Gregor

Zpět